Als je jouw bestelling met een creditcard wilt betalen, moet je in het bezit zijn van een Visa of Mastercard.

Daarnaast hebben we de volgende informatie nodig:

•    Kredietkaartnummer

•    Kaartverificatienummer (Dit is de 3-cijferige code die volgt op jouw 16-cijferige kaartnummer. Je vindt het op de achterkant van jouw kaart).

•    Vervaldatum van de kaart

Het bedrag wordt in eerste instantie op jouw creditcard gereserveerd, niet afgeschreven. Jouw creditcard wordt pas belast als jouw bestelling is verzonden.

Let op: Zodra je jouw creditcardgegevens op ons bestelformulier heeft ingevuld, wordt je automatisch verbonden met de CompuTop server. De overdracht van gegevens en de verificatie vindt plaats via encryptie, op basis van SSL-technologie (een veilige overdrachtsmethode voor de overdracht van klant- en creditcardgegevens tijdens het bestelproces).

Jouw gegevens worden dus niet naar ons verzonden, noch door ons opgeslagen.

In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk dat jouw kaart nog niet geactiveerd is voor deze beveiligingsprocedure (= er verschijnt geen invoervenster). Indien je toch van deze dienst gebruik wenst te maken, gelieve dan contact op te nemen met jou bank die jouw kaart uitgeeft. Je kan jouw bestelling nog steeds zoals gebruikelijk met jouw creditcard betalen.

Om technische redenen is betaling met creditcard alleen online mogelijk.

Voor meer informatie over betalingsmogelijkheden binnen Duitsland, klik je op de volgende link:

http://www.stylefile.nl/service/payment.html